torsdag

hej och hejdå typ, har ingen lust att blogga.

tisdag

Bloggade ju aldrig mer igår, hann inte riktigt! Myste med min pojkvän hela dagen och på kvällen var vi på bio <3 och när jag kom hem var jag tvungen att plugga matte :( har ju haft nationellt prov idag, de gick ju som de gick.. får se om jag ens får G, inte okej! Aja, just nu sitter jag här o väntar på att isabell ska vakna, klockan är snart 6 o hon har sovit sen halv5 typ men de går inte att väcka henne, hon pratar bara i sömnen, hahaha föööör kul
Jag: Isabell e du vaken?
Isabell: Jaa?
Jag: har du ätit bajs? ^o)
Isabell: mm
Jag: du e ju inte alls vaken!?!
Isabell: Nääe

godmorgon!

Sitter i skolan nu och har svenska. Orkar egentligen inte för är förkyld och har ont i halsen :( menmen, de är ju bara att stå ut! Idag är det ju alla <3 dag och jag ska såklart spendera dagen med min fina pojkvän! Hörs senare ikv eller nån gång idag när jag har tid, haha.
PUSS SÅ LÄNGE

svar på kommentar!

Kommentar från Trixie: gud så fin uppsättning alla hjärtans dag blomman var!
Svar: Tack så mkt! Allt vi gjorde till alla hjärtans dag finns faktiskt att köpa haha :D
Tycker om att få lite gulliga kommentarer då o då! =)

söndag

Hej fina bloggläsare! Såg prc att ni blir fler o fler, alltid kul :) Kanske borde bli bättre på att uppdatera då hehe. Igår iaf så städade jag här hemma som jag sa, sen åkte jag hem till Brian och sov där. Och idag har vi bara latat oss o ätit tacos! ääälskar att äta hemma hos Eva (brians fostermamma) de är alltid så god mat där! har även pluggat matte idag, har nationella på tisdag -.- har inte pluggat så mkt matte nu på senaste om man säger så, så lär gå skit Men får hoppas på de bästa! Ska snart somna till en film, men vi hörs imon (tror jag hehe) Alla <3 dag o allt ju =D
aja, puss natti !
har inga roliga bilder, haha

man ska inte kasta sten i ett glashus

.

Lördagsmorgon

Som sagt hade jag bjudit hem ngra från gamla klassen igår, väldigt trevligt blev de! ÄLSKAR dom. Idag står damsga lägenheten på schemat, efter att ha kastat korvbröd o ätit chips blir de ganska smuligt ;) Klassen drog prc här ifrån och nu ska jag gå ut me brillorna på balkongen och ta några fina bloss, sen blir de att ta tag i röran här inne!
Hööörs senare.

Florist

Jaa här kommer då lite bilder från mina florist-lektioner. De e inte så många bilder för har inte alltid kommit ihåg att ta kort ;) Men lite är de iaf.




Lökig bild från idag ;) Hjärtat jag gjorde igår som ska säljas till alla hjärtans dag.


Hjärtat i lite närmre bild.


Isabell :) och vi står inne i blom-kylen som är ganska rörig just nu därav alla blommor o bakgrunden.


Begravningsdekoration, krans. En dekoration som tex kan stå lutad mot kistan. Min e den som hänger på stolen.


Samma krans, den kan också ligga framme vid kistan.


Handbukett, som man kan lägga i kistan eller "slänga" ner på kistan när den ligger i jorden.


En till begravningsdekoration, från sidan.


Jag och min första bukett. En julbukett som jag gjorde den dagen jag var och provade på att jobba med blommor.

torsdag

Har vatt i skolan idag, blev ännu en kort dag, skönt som fan. Var ju på hockey igår och de var hur kul som helst! De var i nybro, dock förlorade nybro men de bryr jag mig inte så mkt om ;) Skulle egentligen pallrat mig iväg till Berga nu men kom ut och vände snabbt, FYFAN VILKET VÄDER :( de har prc börjat bli plusgrader så kommer de värsta snöstormen typ?? USCH!! har som vanligt inget att skriva haha, imon är de FREDAG och jag har bjudit hem min gamla klass för lite kalas, fint! Ska försöka ta bilder oså men får se.
Har tänkt att göra ngt/ngra inlägg som är till mina syrror :) Har ju tatt kort på de mesta jag gjort i skolan, begravningsdekorationer osv. Så tänkte lägga upp dom i ett inlägg för att Jennie&Sofie (systrarna) ska få se lite vad jag gör om dagarna ;) vet att dom kmr uppskatta de! så håll utkik efter de under kvällen!!


bild från förra gången jag festade till de me klassen, finaste tjejorna

bebis

Känner att jag blivit sådär dålig på att uppdatera nu igen ;) haha, men har ju inget intressant att skriva så de bara blir så. Jag har ända sen våran katt dog tjatat på mamma om att få en ny, eller iaf ett nytt djur. Så igår när mamma kom hem så tog vi bilen över bron och köpte hos en hamster, huuur söt som helst (lägger upp bild när jag tagit ngn bra) han är svart o vit och eftersom vi inte kommitt på ngt bra namn än (förutom mamma då som kallar han för musse) så kallar jag han för bebis, gulligt.
Har vatt i skolan idag och haft floristteknik, blev en kort dag SKÖNT! Efter skolan åkte jag hem och sen kom min pojkvän hit och om ngn timma så ska vi dra iväg med hans pappa och hans syrror. Vi ska typ till nybro o kolla ngn hockeymatch ;) Bloggar förhoppningsvis mer sen, om jag orkar då!
PUSS
har ganska mkr bildbrist.... för orkar aldrig lägga in från mobilen.

ruuuubrik

har inget o säga mer än att nu är jag hemma. De blev isfiske idag, kallt som bara den. Efter de så drog jag o bellan till gymmet, duktiga som faaan! Och nu är jag hemma o väntar på att mamma ska komma hem så jag får mat ;)
hehe hejdå skriver nog mer sen, kanske ;)

Godmorgon!

Blev inget mer inlägg igår, men Isabell kom till mig o vi glodde Andra Avenyn prc som jag gissat på ;) mys. Nu har vi vaknat och vi ska snart dra iväg till skoln, vi har isfiske.. men tror itne de blir ngt för hur fan ska vi kunna sitta på isen när de e +grader ute? och dessutom så blåser de sjuuukt mkt.
Hoppas på att allt är inställt o att vi e lediga :) för då kan bella och jag dra direkt till gymmet! osen vidare till sänge, najs!
Puss så länge hörs sen !

!

Faaaan va mkt utropstecken de blev i förra inlägget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

måndag 7/2

Idag e de måndag och jag e ledig men har ändå inte uppdaterat? Dåligt! Brian har iaf sovit hos mig inatt, mys! vaknade runt 12 och sen dess har vi inte gjort mycket annat än att lökat i min säng, glott på film o bara myst! En redig studiedag med andra ord. Nu har jag prc kommit hem till mamma, har saknat henne (fast hon har inte kommit hem än haha) Pappa och jag har vatt o köpt gymkort, för gutt! Så imon tar jag tag i träningen igen, blir till att träna me Bella direkt efter skolan (isfisket)! För övrig så ska hon sova hos mig inatt, vi lär ju ha Andra Avenyn-maraton, dricka litervis med milkshake och sitta o kedjeröka på min balkong! De är alltid bra att ta för mkt av de goda, eller?
aja har inte mkt mer att säga, bye så länge!
bild från julafton

bara för att

har ingenting att skriva så hejdå
haha
bild får ni iaf
jag o bellan förra nyår, fin

söndag utan söndagsångest

jaa idag e de ju söndag och i vanliga fall då så brukar man ju tycka de ska bli sjukt jobbigt imon (måndag) att gå upp, men fyy va gutt att vi har studiedag! aa men iaf, sitter i sängen och väntar på att Isabell ska vakna men hon kan ju fan sova hur länge som helst, o jag kan inte somna om eftersom att hon snarkar -.- ska nog gå o ta ngra bloss så länge, hoppa lite i sängen kanske !

.


den bästa motionen är den som blir av!

Mysig lördagsmorgon, vaknade upp med världens finaste pojk breve mig Uppdaterade ju aldrig mer igår men vi var på bio, såg The Green Hornet, helt okej film! Snart ska vi göra oss lite god frukost, men jag måste ju uppdatera lite här först ;) Senare ikv ska jag träffa Bellis, hon ska nog sova här tror jag.  Pappa och jag ska nog åka o fixa ett gymkort till mig idag med, om vi inte gör de i veckan ist, får se. Så ska börja träna ordentligt nu, för de behövs veerkligen!



Fredag

Ska bli skönt med lite helg! Ikv ska jag mysa med min pojkvän <3 och vad som händer resten av helgen har jag ingen aning om. På måndag har vi iaf studiedag, sjukt skönt! och på tisdag så har vi aktivitetsdag, de flesta från klassen har valt is-fiske , NAJS
har som vanligt inget intressant att skriva hehe
saknar datan hos mamma, där ja kunde lägga in webcam-bilder heela tiden, nu har jag ju min skoldator, utan kamera :( o jag e lite för lat för att ta kort och sen ladda in i datorn.

gonatt

Ska försöka sova nu men har fortf ont :( ska försöka ta mig till skolan imon, hoppas de e bättre imon bara! gonatt på er, puss :-*

Tagg-bilder

1.

Bild från när jag var i Oslo. Mamma jag och Mattias(bror) var och hälsade på Sofie(syster). Hade feber och mådde dåligt den dagen, de var innan min operation, alltså innan jag blev frisk från min "feber-hela-tiden-period."

2.

Jag och Isabell :) en dag med skolan då vi klädde ut oss med "gamla" kläder och låtsades att vi levde för länge sen, minns inte vilket år? ;P

3.

jag i nian, spexfotot. Jag var polis och tilda var min tjuv!

4.

en fin dag med Melina i stan. <3 vi hade me oss hennes otroligt söta lillebror! lekte kurragömma och matade fåglarna, mys! saknar min mellis

5.

en konstig bild..? iaf på typ mig, tilda, johanna och melina om jag minns rätt? inne på pressbyrån, innan vi skulle dra iväg på fest.

Lista 13

Dag 01 - Presentation
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 –
Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 –
Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 Ett sista ögonblick



Okej, nu kommer endel klagomål men de har inte vatt en bra vecka så de får ni stå ut med, jag är helt enkelt en gnällig tjej.
Veckan började med en dålig Måndagsmorgon som började med en arg mamma för vissa olika anledningar, var hemma från skolan men hade de rätt bra då. På tisdagen hade vi floristteknik och de gick sämre än alla de andra tisdagarna. Kom hem från skolan och skulle fika med Brian och hans family. Mamma ringde och sa att Datta blivit sämre, svårt att andas ode... vet att hon är 101 och att tiden e ganska inne, men de passar sig helt enkelt inte nu.
onsdagen hade Mia och jag egen lektion på eftermiddagen, det var hur trevligt som helst. Torsdagen började med värsta trött-morgonen och fortsatte med engelska. Sen efter skolan var jag med Lisa<3 Fredag, Lördag och Söndag återstår att se. men jag hoppas att veckans slut blir bättre än början. Hela den här "list-saken" gjorde de ju inte bättre att "den här veckan" var nr 13, men 13 är och kommer alltid vara ett otursnummer. tack för mig.

vill att klockan ska ticka snabbare så jag får träffa min solstråle!


världens bästa momo! hon är i turkiet och jag saknar henne :(

om jag ändå vore en man

Har lixom ingenting att skriva? eller iaf inget intressant.
Lisa drog runt 7 och sen dess har jag bara suttit hemma och lökat, har sån sjuklig mensverk. Brukar inte ha de så fattar inte vrf ja har de nu.. Vill egentligen bara sova men ska träffa tildisen vid halv10 typ o bara snacka en stund :) sen ska jag hem o sooova. Imon blir de upp tidigt o förhoppningsvis kunna ta mig till skolan, men inte allt för lätt att ha idrott me mensverk? får hoppas på att de e bättre imon helt enkelt! åhhhhh va jag vill vara man just nu :@
idag är ingen bra dag
vill ha imorgon

bästa tant, du är ju redan 101 så då kan du väl lika väl leva ett par år till? snälla de behövs verkligen <3 du har ju lekt med mig hela livet, vem ska jag leka med i framtiden? dig heeeela tiden, önska att du kunde lova mig de

godmorgon!

eller? är i skolan nu och har engelska, ska skriva om en resa till USA, rätt kul -.-men slutar efter de :D osen som sagt ska jag träffa lisa! hörs sen
sötisar som fan

face the truth

Nu är jag hemma hos pappsen, har prc vatt ute o tatt mig ett par bloss. Imon blir de skola som vanligt, men slutar vid 11, inte helt fel! Sen vid 3 typ så ska jag träffa Fislisen och mysa lite med henne :) har inte så mycket att skriva, ska hoppa in i duschen osen förmodligen lägga mig i sängen o kolla one tree hill <3 som vanligt typ ;)
Får se om jag bloggar sen, puss så länge!
en bild från en av rasterna på Kagg då klassen satt och läste fråga Olle! usch va jag saknar dom :(

snabb bloggning

SItter i skolan nu och ska ha lektion med Mia :) ska måla typ, hehe. bloggar mer när jag kommit hem, ska till pappsen idag med, och stanna där över helgen, mys.
puss så länge!

godmorgon

Nu ska jag snart bege mig till skolan, trött som en sill... bloggar igen när jag kommit hem :) PUSS

svar på frågsetund

alla anonyma, de är bättre att ni står för vilka ni är! mycket roligare att svara på frågorna då :) men aja, jag svarar ju så ärligt jag kan ändån.




Anonym: hur träffades du och brian?
de var när jag gick i nian på lindsdalsskolan, han började i min klass och vi lärde känna varandra via skolan då :) sen valde vi att arbeta tsm med en uppgift i engelskan så vi skulle "plugga" tsm hemma :) och ca 8 månader senare så vet han i princip allt om mig och jag om honom!

Anonym: hur länge har ni varit tillsammans?
lite mer än 8 månader :)

Anonym: Varför går du florist? är det verkligen roligt?
Jag ville jobba lite mer praktiskt i skolan och eftersom jag alltid vatt en pysslig tjej så valde jag att pyssla med blommor. och JA jag tkr de är skit kul!! :)

Anonym: Vem är din bästa vän?
Isabell :) vi har ju haft våra perioder där vi umgåtts jätte mycket, men i somras träffades vi knappt alls men jag e glad att vi har tatt igen de nu! vi har känt varandra sen trean och sen dess har vi hållt ihop :) vi har gjort en hel del dumt ihop, hamnat i skit, men vi har ändå alltid haft varandra där. Hon är den jag litar allra mest på, världens bästa vän

Anonym: hur många har du knulla med?
4

Anonym: vad skulle du gör om alla lämna dig???
hmm konstig fråga.. vadå om alla lämnade mig? skulle alla mina nära och kära lämna mig så skulle jag lämna världen. ingen klarar sig helt ensam, det finns alltid någon för alla

Anonym: När blev du av med oskulden?
jag tror jag hade fyllt 15? men minns inte exakt, men 14-15 år var jag då

Anonym: varför har du något emot emmap? hur kommer de sig att ni inte umgås längre?
okej, jag ska vara ärlig men inte elak. Anledningen till att vi slutade umgås var för att jag tröttnade, på hur hon var helt enkelt. jag har väl inte redigt något emot henne så , hon kan vara as trevlig. men hon har försökt sabba mellan mig och min pojkvän och helt enkelt inte betett sig som en vän ska göra, så därför avstår jag från att umgås med henne för jag vet hur de tillslut kommer att sluta.

Anonym: hur länge dröjde de innan brian och du hade sex första gången?
en månad ungefär, till själva sexet då ;) ;)

Isabell: Hur kommer det sig att jag är bäst? :D
Du bara är de helt enkelt, föddes sån lixom :D knäppis <3

Anonym: vem/vilka prata du med om allt?
De som vet mest om mig är Brian och Isabell, absolut! men Isabell e den jag verkligen ringer om jag är arg, lessen eller sur för ngt, och hon vet sånt som ingen annan skulle få veta. Men de vet Brian också.

Anonym: varför festar inte du lika mycket längre som du gjorde innan?
innan? som typ i 8an-9an? då jag festade varje helg o söp mig full som ett hus och gjorde massa dumt. då jag deppade en helg utan alkohol. jaa de e nog drf, för allt jag gjort när jag festat, och för att de blir lixom inte lika kul i längden att dricka dricka dricka, varje helg. har helt enkelt växt ifrån de, fjortislivet. Klart de kan va hur gutt som helst att festa till de ibland, och de gör jag ju, men inte varje helg!

Anonym: varför bytte du från kagg? trivdes du inte med klassen eller med skolan eller vad?
efter en termin på tekniklinjen på kagg så kände jag att de blev för mkt, för mycket plugg, plugg som inte ens intresserade mig. var lixom inte den där tekniska bruden som gillade att komma på idéer för framtiden mobiler :P så jag skippade skoldagar, och ju fler jag skippade desto mer låg jag efter och desto mindre ville jag gå till skolan. När jag fick hem en varning från CSN om mitt studiebidrag, då bestämde jag mig för att byta. och NEJ de var absolut inte för att jag inte trivdes i klassen, jag ääälskar min gamla klass och saknar dom skit mkt, och Kagg är en fin skola! jag har en liten kaggnist kvar i mig, absolut!

Lisa: Gillar du mig?<3
Jaaa din sötis de gör jag, jag älskar dig! och saknar dig :( puss på dig fislisa <3


 

 

 

1 februari

Sååå nu sitter jag i sängen och ska snart sova, skönt! Kom hem för ett tag sen efter en mysig fikastund. Fick även med mig en skadad pojkvän hem, men sår och blåmärken över hela kroppen, en ond fot och en väldigt öm kropp. Han hade vatt me på JBs rugbyuttagning idag, stackarn. La han i ett varmt bad sen fick han åka hem, ha låter som att jag pratar om en lite bebis, men aa han var väl mer som en gammal gubbe idag ;)
Imon är de upp tidigt som gäller för att dra till skolan, fortsätta med floristtekniken och sen jobba lite enskilt men Mia, men sånt jag ligger efter i då :) rätt trevligt faktiskt! tro de eller ej, men jag har hittat en lärare som jag ÄLSKAR!
Ska nog svara på frågestunden ikv, om jag orkar. Eller så väntar jag tills imon för att ge er lite mer tid till att ställa frågor (dåligt av er!!) får se helt enkelt..
bild från idag! Hjärt-halsbandet har jag fått av min älskling :)

hemma

Slutade runt 2 idag och gick hem o la mig i soffan för att glo Oth, somnade såklart haha... Ska snart dra iväg med Brian tills hans pappa och fika, mys.
För övrig så har mamma och jag saknad Zudden fööör länge nu (vår 13åriga katt som dog för ett tag sen) så vi ska köpa en söt liten hamster, vet inte riktigt när men nu i veckan hoppas jag på! Och duktig som jag är så har jag hämtat hamsterburen från vinden och tvättat av den och så ;) men nu måste jag bege mig, glöm inte bort fFRÅGESTUNDEN !
hörs sen, byeeee
jag och mina fina syster <3 när hon var hemma från Irland och hälsade på !

Godmorgon

är hur trött som helst idag :( orkade knappt gå upp, ärligt .... Men nu är jag iaf uppe och snart ska mammi köra mig till skolan. Idag har vi floristteknik hela dagen, skönt de så man slipper sitta med huvudet i en bok.
måste dra nu, ha en bra dag, längtar tills efter skolan då ja ska hem o sooooova, för övrigt e de synd om mig för jag har mensverk :(
en handbukett, till begravningar
RSS 2.0