Världens bästa låt!

Tror detta är nog den bästa låten som någonsin gjorts!! LOVE IT




EN MAN I BYRÅN

Va' en man kan vara härlig,
och så plötsligt så besvärlig,
ärligt sagt förfärlig, ja ni vet.
Lite prassel följs av trassel,
snick och snack och tissel tassel,
och det är trist man längtar
att få va' i ensamhet.

Tänk dej att ha en man i byrån,
i en ask bland andra grejor.
När som helst du får lust
så plockar du fram din ask.
Tänk dej att ha en man i byrån,
i en ask bland andra grejor.
När som helst du får lust
så plockar du fram din ask.

Känner du dej ensam syster,
lite kelsjuk eller dyster
har du alltid asken att ta till.
Sen har du kul tills det blir tråkigt
blir det obekvämt och bråkigt
stoppar du bara ner din ask i lådan när du vill.

Tänk dej att ha en man i byrån...


planering!

Såhär ser mina veckor ut framöver, ungefär!

känner för att blogga!

Torsdag. Yes de är hela 4 dagar sedan jag bloggade sist, inte bra. Men har inte alltid lust eftersom de inte finns så mkt intressant att skriva om ;) Aja, idag har vi haft en kort dag i skolan (som vanligt) med bara engelska. Efter skolan så fixade jag med tiderna på Blomsterkrysset, där jag ska praktisera vecka 14! Efter de så la jag mig ner för att vila en stund, för vid 3 slutade Brisse så han skulle väcka mig ;) Men aa han spammade mig tills jag i sömnen fick iväg ca 3 sms "ny" "e vaken" "chilla" så han gjorde som jag sa efter som att jag va "vaken" fast jag somnade om o vaknade nu för en stund sen... så har alltså sovit ca 5 timmar :( lär inte kunna sova ikv prc!
Men nu ska jag iaf skriva klart ett engelskaarbete osen tänkte jag sätta mig o skriva om mitt CV/personliga brev som jag inte alls blev nöjd med sist hehe. har inte så mkt mer att säga, får se om jag bloggar senare ;)
PUSS SÅ LÄNGE!
Lisa och jag för ett tag sen, när vi va ute o käkade med Frida och Linnea :)

gurkan!


skönaste killen ever!

söndag: Big Brother-kväll

Kom hem för ett par timmar sen. Har vatt helt underbart väder idag och igår, med sool = har haft skinnjackan på + solglasssses! Hur najs som helst!! Jusst nu sitter jag och glor Big Brother, fast missade första timman för tänkte inte på att de börjar 21 på söndagar, efter som de börjar 22 alla andra dagar...
aja, imon blir de skola, förhoppningsvis en kort skoldag! För sen efter det ska jag tar bussen ut till Lindsdal och träffa Hanna, ska bli himla trevligt för de va ett tag sen sist <3 men nu ska jag snart sova, ska väl kolla ngt Andra Avenyn-avsnitt först.
GONATT PUSS!


med fisen

Sitter hemma hos mig framför TV:n o myser med Lisa jusst nu :) Vi äter chips o väntar på att Big Brother ska börja.
har inte så mycket mer att säga haha :D så hejdåååå hörs kanske sen, annars förmodligen imon!

friday I'm in love!

Äntligen fredag! Har bara haft idrott idag, vi var i simhallen, fast bara med klassen så de va helt okej! Fick kämpa mig igenom vattnet me träningsverk, haha. Var iaf hemma runt 10, SKÖNT! Tänkte ta min vanliga sovstund men sen kom jag på ngt ändå bättre (eftersom jag e så duktig) så började "storstäda" mitt rum, damma o dammsuga o sådär!! himla skönt att ha de gjort, såå städat o fint rum nu :) Synd att jag glömde ta en bild innan så hade ni kunnat på före och efter bilder, men aa de e ju lätt att vara efterklok ;)
efter att ha städat rummet så tog jag tag i disken och sen fick jag min efterlämngtade sömn. Nu är klockan lite över 4 och jag väntar på Lisa :D
får se om ja uppdaterar mer ikv ;) men annars hörs vi när vi hörs!
lisa o jag :):)

gonatt

Ska försöka sova nu eller aa efter ett Andra Avenyn - avsnitt då :) Natti!
fattar inte vrf jag helt plötsligt började blogga massa idag? hahah, lär inte blogga mer på ett tag.. eller aa kanske, de e sånt som märks helt enkelt :D


hur snygg?????? MIN

jag 17år!

min fina tårta som jag gjorde *nöjd*
sötistilda!
tilda, jag och johanna!
fina tjejor! Lisa och Linnea :)
hahah, Lisa, Matilda och jag!
Lisa och Matilda <3
Johanna <3
Lollo <3
Matilda och Louise :)
helt rolig bild! Matilda, Isabelle och Louise :)
Tilda och Johanna :)
Louise och Lisa!
Inge bilder på friffe :( o hlr inte på bellutten, (bara för att de e hennes kamera..)


lite gladare nu, heh

Har prc glott Big Brother men är fortfarande inte trött, trots att klockan e snart halv12. Kan ju verkligen inte bero på att jag sov ett par timmar idag (tills mamma kom hem o väckte mig) nejnej...
Har iaf haft en kort skoldag idag, skönt. Så efter tre timmars lång engelska så drog Isabell och jag till gymmet, tränade en timma. Imon ska vi till simhallen på idrotten, förmodligen livrädda (inte gutt!!) efter det ska jag hem o städa mitt rum som ser för jävligt ut!!
Och senare kommer min fisLisa till mig o sover över, hur mys som helst!!
Förresten så har isabell skickat bilderna nu (från när jag fyllde år) så tänkte lägga in dom :) snart
puss så länge
mammas och min hamster, hahahhha. ser ut som en råtta

:@

är galet lack......... tror jag sprängs snart!!!!!!!!!!!!!!!
sdrnvkdfnvkfjdnbvknfkbnkfnkjkfnkfnjknnnnnnnnnnnnnnnndjkfbm,fmb

-

nu ska de fattiga fettot gå ut o ta sig en rök!

hej igen (typ en sekund sen ja skrev)

är hungrig. har prc ätit en banan, men behöver fler!!!
förövrigt så saknar jag mina fina systrar!! de e lixom så jävla tomt utan dom här hemma så jag har börjat prata med mig själv ibland igen... KOM HEM! - order till Jennie och Sofie :)

uuups

Bloggade visst aldrig mer i fredags efter UMO (a) aja, nu är de iaf tisdag (eller onsdag för klockan är ju över 12) är ledig från skolan imon eller idag? :S onsdag iaf! skööööönt :) Ska träna med pappsen då, för bra!
Jusst nu bloggar jag bara för att ngn tvingar mig :@ isabell är ngn, hon tvingar mig att blogga. kul. har inget att skriva, iaf.... Är hemma själv inatt, för har kommit på att jag ALDRIG spenderat en hel natt helt själv, asså utan kompis eller pojkvän eller så.. så kände att de va dags inatt! Hittils har de gått bra, men snart går jag ju o lägger mig så får se hur de ska gå hehe..
Min dag idag har iaf vatt lång, eller ganska.. gick i skolan till typ halv3, drog in till stan för att shoppa upp mina presentkort hihihi!!! hann en bit tills klockan blev för mkt, fick stressa mig till Kagg för hade möte med en lärare där. Gick både bra och dåligt, upp och ner lixom. Efter de kom pappa och hämtade mig så drog vi till Media Market, var nämnligen tvungen att införskaffa mig en såndär smart hårddisk, för datanissen på skolan tvingar oss att ominstallera våra datorer !!-.-!! så alla filmer o bilder osånt kmr försvinna, så ja behövde en hårddisk att lägga in allt på, och min pappa är ju FÖR SÖT och fixade de till mig <3
har inget mer att skriva men aa hoppas bella blir nöjd (och ni andra läsare med såklart)
PUSSSSS
tyckte denna bilden passade bra till inlägget!

Mobilbloggar!

Hej! Drog mig mot skolan imorse för att ha idrott, men UMO ringde så fick en tid där med kort varsel. Så åkte hem och nu sitter jag i väntrummet o väntar på min tid. Drog på mig skinnjackan o solglasögonen innan, för skönt att de snart är våååår! Aja, hörs senare när ja kommit hem ;) PUSS

gonatt!

Ska lägga mig i sängen o glo film nu, o försöka somna för att orka gå upp imon! Vi har idrott..
Förresten så blev de inget "trotsa-vädret-med-louise" ikv, hon bangade, o jag med heh. Så vi ska ta oss en runda imon istället, hoppas på solsken!
aja, natti nu mina söta läsare som fortf e kvar, trots den sugiga uppdateringen!
fulisbild

Begravning - Hello Kitty

Man skulle alltså ha ett tema på sin begravning, och vi valde Hello kitty. Här kommer ngra bilder =)
Hello Kitty.huvudet som Isabell och jag gjorde :)
begravningsbukett
Kistdekoration
En låg begravningsdekoration
vår utställning =)

10 mars

Kom på nu hur länge sen de var jag uppdaterade, snart en hel månad sen sist! inte bra. Har iaf fyllt år, hade en mysig födelsedag med presenter och tårta. Dagen efter (på fredagen) bjöd jag hem mina finaste vänner för lite mat, dricka och mys. De var hur bra som helst!! Fick även massor med fina presenter, glad för varenda än, TACK. Jag har inga bilder från kvällen, men Isabell har så får tvinga henne att skicka dom till mig :)
Nee men nu måste jag faktsikt ta tag i damsugandet, bye!
gammal bild men antar att ni står ut ;)

länge sen!

Hejsan hoppsan! Var ju ett tag sen jag bloggade hehe, idag känner jag för att börja igen. Imon lär jag känna tvärt om, men jag ger de ändå ett försök. Denna skolveckan har varit lite kämpig (för att vara JB då) vi har haft ett projektarbete om begravning. Så vi ha gjort hela begravningsarrangemang i olika grupper, de har ändå vart rätt kul! Min grupp hade temat Hello Kitty, ska visa bilder sen (senare ikv)
Slutade vid 11 idag och gick direkt hem o somnade på soffan hehe. Nu är klockan lite över 5 och mamma har prc kommit hem, hon tvingar mig att damsuga :( men antar att de e sånt man får ta när alla andra syskon flyttat hemifrån ;) Ne men iaf, efter de ska jag trotsa vädret (de regnar o blåser som fasen) Men ändå ska jag ut och gå en sväng me Louise <3 Så hon ska få pigga upp mig lite, vi har ju nämnligen kommit på att vi bor så nära varann!!
Aja, uppdaterar mer snart! Och sen hoppas jag att jag orkar slänga in en del bilder frammåt kvällen PUSS SÅ LÄNGE
min älskade gammelgammel moster gick bort för ngn vecka sen också, saknar henne så! Världens finaste, snällaste och omtänksammaste tant <3 1909-2011 vila i frid
RSS 2.0