planer för kvällen;

ska snart möta upp Fellan vid ica för att inhandla ngt gott osen ska vi cykla ner till långviken och mysa. kanske blir de årets första dopp ikv? njaaa får se
puss så läne :* får se om jag bloggar när ja kommit hem, inte säkert ;) annars imon, hejsvejs!

punkt 19

- En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna

Finns ju ngra stycken egentligen, men en av mina favoriter är denna uuuunderbara film! gråter nästan varje gång
A walk to remember ; har ni inte sett den, se den!!

updating

Gårdagen; jobbdagen gick hyffsat fort, hann med både en maxirunda och en sväng inne hos Skarsgård!!! efter det åkte jag hem och käkade och sen stressade in mot stan för att ta bussen till Oscar i f-stan :) härlig eftermiddag och kväll i sooolen.
Orkade (som ni kanske märkte) inte blogga igår, somnade nästan direkt när jag kommit hem.
Idag var en tröttis dag, TröttisTorsdag. Men jobbet gick bra :) nu ska jag strax käka, sen städa mitt rum oså får jag se va som hinns med senare.
Skööönt med fredag imon och sen två dagars ledighet! Suger dock att vädret ska bli dåligt :@
har inte badat i år än!! ;o
här är iaf en gammal bild från sommaren 2009, blek som vanligt hahah ;) och tandställning...

Mobilbloggning

Jaa jag lever! Ska sova nu e tröttna orkar inte blogga. Skriver mer imon innan eller efter jobbet NATTI

"man gömmer sina känslor i tomma ord"

Guuuu vilken dålig bloggare jag är!! Skyller på att de inte finns tillräckligt med tid till bloggen ;) Jobbet gick finfint, blev bjuden på jodgubbar och glass, mmm underbara tant <3 När jag kommit hem la jag mig i solen i ngn timma utan resultat. Sen drog jag in till stan för en fika med Felicia, och därifrån kom jag prc hem, mkt trevlig prick den där fellan.
Tänkte hoppa in i duschen nu och sen sooova, puss! vi hörs imorgon då jobb och en tripp till f-staden står på schemat ;)
har inga nya bilder, men vet att ni gillar mina gammla godingar ;)

Godmorgon!

Bloggade aldrig mer igår för kollade film med pappa och sen hade jag ingen ork ;) nu äter jag frukost och snart ska jag bege mig mog jobbet. hörs när jag e hemma, puss :*
seriös

Midsommar 2011

Ja mitt midsommar blev inte riktigt som planerat som ni kanske läst på bellans blogg ;) Vi käkade osen skulle vi ta bussen till böda. (De är det ända de finns bilder på) När vi kommit fram till böda mådde isabell dåligt, ska inte gå in på detaljer men ja, nån slags spritförgiftning så vi blev hämtade från böda långt före midnatt. Sjukt tråkigt att de blev så. men aa, bara att invänta nästa midsommar!

här kmr ngra bilder iaf, dock inte alla för de flesta ser ungefär likadana ut ;) osen är de som sagt bara från när vi åt, inte från böda som ni kanske fattar

uppdatering på g

har ju vatt hemma ett par timmar men har kollat lite tv och plockat lite på rummet :) håll utkik för snart, alldeles strax kmr midsommar-uppdatering!!'
denna mongofula bilden är från i helgen :) zimba och jag chillar i husvagnen!

Pappa kom prc hem med mitt favogodis, bäst...

img_5568 (MMS)

Pappa kom prc hem med mitt favogodis, bäst är han!

strålande måndag!

Vaknade imorse och var sjuuukt seg och trött, cyklade mot jobbet i strålande sol, blev genast pigg. Så himla UNDERBART väder, har vatt på promenad med gamlingarna runt skälby och kollat på otroligt söta kycklingar och get bebisar, ååå så söta dom va!! Har egenligen inte tid att blogga nu för ska käka och sen ska pappsen och jag åka till kolonistugan :) när jag kommit hem därifrån uppdaterar jag er om midsommar med bilder osv.
Ha de bra sålänge, PUSS
bild från helgen, jag på norra öland, byxelkrok!

Såhär såg jag ut på midsommar förresten, f...

img_9314 (MMS)

Såhär såg jag ut på midsommar förresten, fler bilder kommer imorgon!! GONATT

Hej och FÖRLÅT för ingen bloggning men har...

img_6893 (MMS)

Hej och FÖRLÅT för ingen bloggning men har inte haft lust. Ligger i sängen nu och ska somna till mean girls! Imon blir de jobb, hörs när jag kommit hem då ni får mer uppdatering om min helg. Puss på er så länge

Mobilbloggar

Hej! Ligger i husvagen med Bellut och hennes familj nu, har prc duschat. Och nu ska vi snart sova, ska bli skönt att sova ut imon osen TAGGA för midsommarfirande!! Hörs förmodligen mer imon, natti.

dagen före midsommar

Hann inte blogga innan jobbet idag, men kom hem för ungefär en timma sen, har packat och käkat. Om ett tag kommer bellan o hennes mamma o hämtar mig :) Och bara så ni vet så kmr bloggningen suga stenhårt från idag tills söndag förmodligen, kan slänga in lite mobilinlägg ibland men de blir inte mkt. Hinner inte blogga mer men ha en fin midsommar för de ska jag ha!!!
hahaha såhär såg jag ut på midsommar år 2008, alltså 3 år sen

dagen före midsommar

Hann inte blogga innan jobbet idag, men kom hem för ungefär en timma sen, har packat och käkat. Om ett tag kommer bellan o hennes mamma o hämtar mig :) Och bara så ni vet så kmr bloggningen suga stenhårt från idag tills söndag förmodligen, kan slänga in lite mobilinlägg ibland men de blir inte mkt. Hinner inte blogga mer men ha en fin midsommar för de ska jag ha!!!
hahaha såhär såg jag ut på midsommar år 2008, alltså 3 år sen

tackar för tipset!

Fick en kommentar angående denna underbara bild;
blev tipsad om filmen 17 again som han är med i, och jaa han e stört snygg i den har redan sett den :D men tack för tipset för den ska jag slå igång nu!
GONATT

gokväll!

Ska snart ut på min gonattcigg och prata med bellsan i tele! Sen ska jag sova, mmm <3 Upp vid halv10 imon typ för att jobba, sista dagen innan helg. Efter jobbet ska jag packa det sista och sen vid 5-tiden åka och handla midsommar-mat med bellan och hennes mamma :) Sen vidare till norra öland för att spendera de närmsta nätterna i en husvagn. Midsommar ser ut att bli häääärligt.
hörs imon, innan eller efter jobbet, pÖsssss ;);)

onsdag

Hej alla läsare!
Ska snart cykla iväg till jobbet, näst sista dagen innan jag får ledigt i tre dagar, skönt. Sov ju som sagt hos Linnea inatt, mys! :) Gick upp vid halv8 och åkte till tandläkarn, usch och fy och blä :( :( :( efter jobbet idag skulle jag åkt till f-stan men det blev ändrade planer så ska hem och bara ta de luuugnt, och sen packa för imon direkt efter jobbet åker jag till norr öland och kommer hem lördag eller söndag! Ska fira midsommar på böda :) aja, hörs när ja kommit hem, puss på eeer
så här känner jag för tandläkarn!! (gammal bild)

Myser hemma hos Linnea! Ska sova här inatt...

img_7002 (MMS)

Myser hemma hos Linnea! Ska sova här inatt för ska till tandläkarn 8.40 här i dalen -.- så bloggar nog mer imon så puss på er så länge

dålig uppdatering!

sry för de. Jobbet igår gick bra och efter det åkte jag hem till min kära vän och spenderade natten där, mys. Pappsen hämtade mig imorse vid halv 8 -.- (jobbigt ja, men han kunde inte senare) åkte hem och sov och sen vid 11 drog jag till jobbet igen, och idag gick de ändå bättre!
Nu ska jag käka och sen bege mig ut till dalen för att träffa Linnea :) fiiiint. Bloggar mer när jag kan, förhoppningsvis idag hehe...

Godmorgon på er! Sitter ute och tar bort n...

img_6784 (MMS)

Godmorgon på er! Sitter ute och tar bort nervositeten med min morroncigg hehe.. Börjar vid 11 som sagt så när ja e klar här ute ska ja in o fixa mig o äta frukost. Hörs när ja kommit hem, önska mig lycka till!

godnatt!

Är ingen bra bloggare direkt, har inget kul o skriva om. men gonatt-inlägg får ni ändån. imon ska jag upp och jobba, börjar inte förens 11 så kanske hinner slänga in ett inlägg innan dess ;) annars bloggar jag när jag kommit hem. puss och gonatt på er!
Kvällens vill ha; ngn att mysa med, honom att mysa med

tidfördriv.

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: rosa
färg 2: svart
färg 3: hmmm, venne kanske vit

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: yes
Fått ditt hjärta krossat: nej
Träffat någon som förändrat ditt liv: hmm, nej
Fått reda på att någon har pratat om dig: hah ja
Kysst en kompis: aa

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: nej
Vad gjorde du under din förra födelsedag: åt med mammsen, sen firade med mina tjejer
Vilken tid vaknade du idag: halv11 typ
Vad gjorde du igår runt midnatt: chillade hos en kompis
Någonting som du längtar till: midsommar!
Senaste gången du träffade din pappa: nyss
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: venne
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: aa
Vad gör dig irriterad just nu: att jag måste klippa av mina naglar pga jobbet :(
Långt eller kort: vad? beror på då ju
Vad gillar du gällande dig själv: haha svår fråga

DIN FÖRSTA:
Operation: opererade bort halsmandlarna
Piercing: naveln tror jag, eller aa öronen
Tatuering: har ingen
Bästa vän: LISA
Sport: dans
Husdjur: kissemiss
Vaccination du minns: vet inte xd
Förälskelse: jaa, de står redan på bloggen ;)

Alkohol du drack: öl tror jag

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: läppar
Kramar eller pussar: båda, men om ja måste välja så pussar
Kortare eller längre: killar eller vadå? haha längre
Romantisk eller spontan: både
Tatueringar eller piercingar: hmm, både och men absolut inte för mkt!

söndag 19 Juni

Hellå alla läsare!
Har inte haft så store planer denna dagen, mest legat hemma och chillidillat ;) Imon väntas jobbbbbb. Snart ska pappsen och jag förmodligen gå en promenad, hoppas på inget regn. Gårdagen var trevlig med Matilda o Isabelle, senare mot kvällen träffade jag en saknad vän i ett par timmar, mys! Har inte mkt mer att skriva, har märkt att min nya bildkategori gillas ;) så får väl lägga in lite mer gammla godingar haha.
men puss på er sålänge
KÄRLEK på dessa

I can do whatever I want

img_6977 (MMS)

I can do whatever I want

Myser framför TVn , för härligt! Uppdatera...

img_7624 (MMS)

Myser framför TVn , för härligt! Uppdaterar mer om gårdagen osv senare när jag bloggar från datorn ;) puss så länge

Sitter med Matilda o Isabelle på corner, f...

img_9135 (MMS)

Sitter med Matilda o Isabelle på corner, fint!

Lördag

vädret idag suuuger. Matilda, jag och Isabelle skulle tatt en moppetur över ölandsbron men pga av vädret så har i ändrat riktning mot kalmar stad! Så ska snart cykla in mot stan för att möta upp mina små pinglor ;) hörs senare unde dagen, kan försöka slänga in ett mobilinlägg
jag o den andra bellsan

sååå, äntligen vid datan!

Så nu kan jag blogga från datorn! den senaste inläggen har ju blivit konstiga pga mobilblogg ;) Men nu är jag iaf hemma. Gårdagen började i biostaden för skolavslutning sen drog vi till parken och käkade med klassen och hängde där ett par timmar, fint! Sen drog jag hem och på kvällen var jag ute oh åt med mamma, mormor och min syrra, för att fira lite mums. Sen träffade jag bellut och vi drog till ett par kompisar oså sen cyklade vi hem i spöregn och vad hemma a 03.30 om jag minns rätt
så, sliten idag till 1000, kvällen blir lugn för skolavslutningen är på sätt och vis redan firad rätt hårt!! så ikv blir förmodligen en lugn kväll, behööövligt. jobb på måndag. midsommar på fredag.
min klass som jag gått med 6:an till 9:an. Men detta måste vatt i 8:an eller 9:an, vet faktiskt inte haha

Chillade vid havet igår med min bästa vän!...

img_5171 (MMS)

Chillade vid havet igår med min bästa vän! sen drog vi vidare för lite bus

Hej bloggen! Mobilbloggar (duktig) sitter ...

img_2010 (MMS)

Hej bloggen! Mobilbloggar (duktig) sitter med klassen och steker i parken, fööör skönt

gonatt!

ska snart ta min kvällscigg sen ska jag sova, så gonatt på er!
hörs imon :)

sommarlov IMORGON!!!!!!

Tänk att jag redan gått ett heelt år på gymnasiet, helt sjukt! Lite struligt år dock, en termin på tekniklinjen på Lars Kagg och en termin på floristlinjen på John Bauer. Men nu slutar jag och ett härligt sommarlov väntar. Sen är det bara två år kvar tills jag får springa ut, prc som alla överlyckliga treor från lars kagg gjort idag!! UNDERBART
bild på sofie när hon tog studenten för två år sen!

Nyår

har inte spec många bilder från de olika nyåren, men lite iaf! enjoy

Nyår 07-08





Nyår 08-09





Nyår 09-10














































Har inga bilder från det senaste nyåret alltså Nyår 10-11 pga vissa anledningar.



förresten, om det är ngn som inte vill va med på bild eller ogillar bilden jag lagt upp, är det bara att säga till!

pics

8:ans skolavslutning

9:ans skolavslutning



punkt 18

- En bild som inte är tagen i staden jag bor i


saknaar!

dålig uppdatering idag..

..ja jag vet!
Men har haft annat för mig och inte haft ngn lust ;) Var ju i skolan i ca en timma idag, sen hängde jag med bellan en sväng, fixade och trixade lite. nu har jag prc duschat och sitter och får paniiik över vad jag ska ha på mig imon!! men får helt enkelt se va de e för väder imorgon.. HOPPAS PÅ SOL! Har inte så mkt att skriva men uppdaterar er ändå, såklart ;)
borde man bli bunett igen kanske!?! dock gammal bild

det spelar ingen roll vad som händer, eller hur svårt allt känns idag; livet går vidare och imorgon blir en bättre dag.

 

egoegoego

okej skratta inte åt mig nu men här kommer massvis med roliga egobilder från "förr"
dock är det där knappt en hundradel av alla egopics, men de får räcka ;) kanske dyker upp ngn annan gång

animals

mina katter
zudden <3 som tyvärr inte lever :(
zanza!

PICS - oldies

Ny kategori!
För att fira att alla mina gammla bilder finns kvar så fixar jag nu en ny kategori där jag kommer lägga upp gammla godingar. Ska gå igenom mapp för mapp, kanske blanda lite. Kmr vara alla olika slags bilder, fula som fina. från jätte länge sen, på gammla vänner, och även på mina nuvarande vänner såklart.
liiite försmak, kmr mer ikv!! ;)
Frida, Linnea, Lisa och Jag. från den tiden vi spelade innebandy

home

som ni vet så har ja träffat lollo idag, trevligt som vanligt. Sen har jag inte gjort spec mkt mer. Men tyvärr ändrade planer för morgondagen, är inte ledig :(:(:( ska till skolan vid halv10 i ca 1 timma och göra klart de ABSOLUT sista. Skulle träffat Linnea efter de men de blev också ändrat, kanske träffar henne senare på kvällen om jag har tur ;)


sista dagen i skoooolan

Hej alla läsare!
Jusst nu är jag i skolan, började vid ett som sagt. har städat och nu snart ska isabell och jag redovisa för vår idrottslärare, mmmmmmh. Sen ska vi lämna datorerna och efter det är även denna skoldagen SLUT. & då ska jag träffa Louiseee :) hörs senare!
Onsdag - ledig
Torsdag - skolavslutning
Fredag - FÖRSTA DAGEN PÅ SOMMARLOVET
som sagt har inga bilder, pösss hej

bland dom sista inläggen

Ja de är sant, imon lämnar vi våra datorer :( HELA sommarlovet kommer jag och babyboy vara utan varann. skämt o sido men de är faktiskt hemskt!! Men har ju min andra dator som tur ät ;) Har prc målat naglarna men är inte spec sovsugen, snarare huungrig. imon börjar jag vid 1, skönt med sovmorgon. hörs imon
PUSS GONATT =)
har ju inga bilder på datorn nu, allt är på hårddisken så fick bli en gammal goding!

gjorde en hemlis idag, mohaha, vill så jäääävla gärna skriva den här, men de går inte pga en rad av anledningar. men ngn gång kmr jag berätta!! så de e bara att vänta o seeee

klar!!!

Så nu e jag klar med pluggandet, så jäävla skönt!!
Så nu tänkte jag städa mitt rum lite, mindre kul :( hörs sen , pusssss

Mormors födelsedag

Godmorgon på er!
Sitter i skolan och har tre resursdagar framför mig.. Idag fyller min söta mormor år, Grattis till henne!
vi hörs senare när ja har tid ;)
momi o jag

Min morgondag

13 Juni 2011

skola
hämta cykeln hos mamma
kanske plugga de absolut sista?
packa upp mina grejer
städa rummet
fixa över ALLT från min bärbara (skoldator) till en hårddisk. eftersom vi lämnar datorerna på tisdag, heeela sommarn....
kmr inte på ngt mer, men vet att de e massa annat jag måste göra

Gonatt - school tomorrow

Nu ska jag försöka sova, morgondagen blir lång! Ska slå igång lite vänner o försöka somna efter de :)


förövrigt gör jag livet bättre för mig i nuet när livet ändå suger, vafan gör de om 100år?
de e den repliken som räddar folk ur knepiga situationer




i mina ögon har du inte längre någon makt

.

kväller

Så nu har jag förflyttat mig hem till min pappa för att bo här ett tag, får se hur länge. Like it

Imon är de skola = söndagsångest idag! Men nu ska jag iaf packa upp mina grejor sen duscha sen försööka sova.
hörs nog senare  ↔
gammal bild på mig och bäcken<3

<3


Inatt gick min fina morfar bort.
Finns inga ord som är tillräckligt bra.
Vila i frid, Jag Älskar Dig

Godmorgon - söndag

Godmorgon på er!
Jag vaknade för en stund sen här hemma hos isabell. Kvällen igår blev lugn med filmtittande osv. Idag ska jag städa lite hemma, mitt rum är veeeerkligen kaos :( osen måste jag nog plugga lite också. Imon är det skola, endast tre dagar kvar nu innan sommarlovet ♥



too late.

helllå igen!
mitt blogghumör började prc suga igen, hehe. men nu iaf så ska jag fixa iordning lite här hemma sen ska jag träffa världens bästa människa ♥ bellut! Sen får vi se va vi hittar på ikv :) puss så länge

-

livet är rätt bra orättvist ibland kan man ju tycka.

Godmorgon, kl 11.10 :o

shit, känns sjukt att ja e vaken såhär tidigt en lördag.... igår kom ju iaf Lisfisen till mig oså sov hon här. och det är anledningen till att ja e vaken, lisa väckte mig för en stund sen. Men nu ska vi käka frukost, hör redan att lisa har börjat me den! :) så hörs senare
puss :-*

i väntan på lisa

JAG HAR;
(x) snott den här listan
( ) bott utomlands
(x) körkort - moppe hehe
(x) varit full 
( ) fått sparken
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) lekt färdigt
(x) hånglat med en främling
(x) Facebook
(x) en blogg
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit på månen
( ) avfyrat ett vapen
( ) blivit uppraggad av samma kön
(x) varit och är en livsnjutare
(x) varit kär i en lärare - har inte alla de? ;)
( ) alltid velat hoppa fallskärm
(x) skolkat
(x) sett någon dö
(x) sovit i mer än 12 timmar
( ) spelat tennis i bara underkläderna
(x) blivit kallad omtänksam, snäll, äventyrsam
( ) spytt i en bar
( ) blivit kallad ytlig
( ) varit medlem i en skytteklubb
( ) åkt snowboard
( ) använt ett falskt id
( ) åkt fast för det
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med om en jordbävning
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
( ) varit på 42 meters djup
( ) kört av vägen
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) kört vilse
(x) inte duschat på en vecka
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för något med bara mynt
( ) fyllt på olja och bytt däck på bilen
(x) gjort upp eld på en strand
(x) humor
(x) åkt rullskridskor
( ) varit förlovad
(x) varit singel tillräckligt länge
( ) barn
(x) legat på sjukhus
( ) brutit ett ben
(x) nära till skratt
(x) varit så full att man inte minns vad man har gjort.
(?) Har en konstaterad IQ på mer än 120
( ) Varit otrogen
( ) medlem i 10.000 m klubben
( ) är från yttre rymden
( ) Flygit ett flygplan
(/) blir lätt kär
( ) är jättekräsen när det gäller kärlek
( ) ätit sushi i Tokyo
( ) åkt skidor i Sälen/Åre el dyl.
( ) Varit på en charter resa
( ) Bott på kibbutz/kollektiv
(x) somnat i skolan/jobbet
( ) varit nära att dö i en olyckshändelse
( ) klappat en tiger/lejon
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) hittat den där speciella personen som gör livet lite härligare

Vaken!!

Såg prc att de tidsinställda inlägget funkade perfa! vaknade runt 12 och har kollat på vänner och fixat naglarna lite sen dess. Nu ska jag lämna min underbara säng :( haha.. ska hoppa in i duschen osen äta frukost fixa mig osv. Sen ska jag träffa Lisa, mkt bra.
hörs senare :)

testar tidsinställt inlägg

nu är klockan 10 och jag ligger förmodligen och sover. första gången jag testar tidinställt inlägg, får se hur de funkar ;) nu när jag skriver detta är klockan halv1 och jag e inte trött ett dugg, får se när jag somnar.
Godmorgon på er iaf!


gonatt, kanske

ska lägga mig och glo på mitt älskade VÄNNER <3333333
får se om jag somnar efter de eller om ja bloggar mer sen, sånt som märks.
här får ni ett par ruuuuliga bilder på mig ;) prc innan jag gick ut o rökte nyss

natt bloggning - HELA NATTEN?

yes e ju ledig imon så kan blogga heeeela natten, hahah eller??
nu ska jag iaf ut på balkongen o röka, och ha isabell i örat! talkie talkie

bilder från helgen i malmö

mina kusiner, sara o niklas! Jaa de är två ihopklistrade bilder, de blev lite fult för de ser ut som att de sitter ihop så att det är 3pers på bilden men jaa för er smartisar så ser ni ju att de är två bilder, två personer. haha, var tvungen!
jag, sry för ögonen HAHA
jag på saras student


en dag när vi chillade ute på ett fik


Jennie&jag. Jag. Momo&jag ♥♥♥


Sådäraaaa

Sååå nu har jag en ny header o lite nyare design. inte fööör nöjd men som sagt, bättre än den innan ;)
om ni inte ser den nya headern tryck in "f5"



den gammla headern, vilken föredrar ni? ;)

header

håller på att pilla med en ny header, e inge vidare bra på de.... så om ngn e bra o vill hjälpa till så vore de gulligt! Men i vilket fall så ska jag göra en nu som iaf blir liiiiiite bättre än den tråkiga jag har nu haha ;)

punkt 17

- En bild som är tagen i staden jag bor i


när du träffat botten, kom ihåg mig då

Tosdag och LEDIG imorgon, föööör fint. Endast 3 "skoldagar" kvar innan jag går på sommarlov även att min kropp och mitt huvud redan tatt lov haha. Tänkte lägga in bilderna som jag lovat nu, lite nödvändiga saker som jag köpte i lördags som sagt innan!
ett par hörlurar, som de dock var lagg i när jag kom hem så ska byta dom!
färgglada toffsar, rosa nagellack och en rosa väldigt söt och väldigt onödig spargris ;)
bikiniiiiiii, love it!
ett par söta skor :)

matböcker som jag köpte till pappa, han ska få de när han fyller år ;)
ett par OTROLIGT fula träningsskor...... men måste ha dom för mina fötter är typ snea o då får jag ont i knäna :(

gonatt typ

ligger i sängen o har inte alls tid till bloggning, måste plugga!! har prov, imon.... Tänkte lägga in bilderna på de jag köpte i lördags men hinner inte o har ingen ork till de heller ;) så nu ska jag plugga, sen sova, och imorgon blir de skola! inte gutt. hörs imon gör vi nog, PUSS
rolig bild. typiskt mig att stå så fuuult me fötterna. o typiskt mig att hålla handen så. otroligt ful bild för övrigt, hoho

tbx i kalmar!

Hej alla glada!
Studenten igår var härlig, och jag har vääärldens finaste kusiner!! Det var slut runt 22-tiden och då bestämde jag mig för att hänga me pappa som skulle köra till kalmar redan då. Så vi var hemma runt 2 inatt, så vaknade rätt sent idag.. men har hunnit sola en stund iaf, naaajs. Nu ska jag och bellisen (som jag saknar megamkt!!) hänga me pappa och hans tjej till en liten kolonistuga, mys. Sen måste jag plugga, prov imon :(

Förresten så sitter jag vid min stationära dator nu som blivit lagad, och ALLA BILDER ÄR KVAAAAR, ÖVERLYCKLIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! finns inte ord för hur jääävla gutt det är!!!!! FYFAN
men nu måste jag kila, puss på er
gammal bild på mig och johanna! och nästa gång jag bloggar från denna datorn så ska jag lägga upp MASSVIS  med gammla goa bilder, wiiiiiie

tisdag - studentdag

Idag har jag hunnit svänga förbi min praktikplats här i malmö för att presentera mig osv. Sen har vi varndrat runt lite i malmö stad idag igen. Nu har vi prc ätit och vi ska snart byta om till lite finare kläder för att sedan bege oss mot Saras student! Dock ser de inte ut som att vädret ska hålla, de sägs att de ska åska ändå mer och även regna, usch o fy! :(
vi hörs nog senare ikv, annars imon! Imon blir de förresten hemfärd, blä. inte najs att komma tillbaka till verkligheten i kalmar.....

dunder-väder

Hemma efter en kanondag i malmö city! Idag har de vatt superfint väder och vi har vatt ute hela dagen. Ätit skitäckling vegmat, gått flera kilometer, rumpsvettats, druckit massa vatten, och ändå mera cola. Runt 9-tiden nu på kvällen efter att vi ätit GOD mat så tog jag och Jennie en liten kvällspromenad i staden, 10sek efter att vi kommit in så började regnet ööööösa ner, och sen dess har de åskat, blixtrat och hällregnat. Nu ska jag och nenne krypa ner i sängen och mysa med en film ♥ så gonatt! Hörs imon tror jag, då står student på schemat!
pyntat mina naglar lite ;) inte så nöjd meeeeenmen

måndag - i skåne

Sitter hemma hos min syster i malmö nu :) Vi ska alldeles strax bege oss ut, så har inte tid att blogga egentligen menmen. Ska försöka blogga med ikv ist, PUSS :D

liten miniplutt shoppingdag

Gokväll söta ni!
Har inte hunnit blogga idag för har knappt vatt hemma. Mamma väckte mig med goood frukost ♥ Sen begav vi hos till Hansa City för att köpa studentpresent till min kusse. Blev en del annat också som ja inte orkar lägga in ikv.... Imon ska jag upp vid 7(!?!), för vid 8 rullar bilen mot skåne. Kommer hem på onsdag igen och uppdateringen kommer suga rätt hårt, får se va ja kan göra. Nu ska jag iaf sova, PUSS PÅ ER gonatt :)

sovtime strax

Har bäddat ner mig i sängen nu för att sätta igång ngn film. vill bli FRIIIISK!!! Imon ska jag trotsa sjukan (heh) o följa me mamma till hansa city. men fan för mig om jag blir sjukare för de, nääääädå
aja, puss gonatt , hörs imon antar jag!
söt. osminkad, om ni ville veta ;) nu vet ni

sovtime strax

Har bäddat ner mig i sängen nu för att sätta igång ngn film. vill bli FRIIIISK!!! Imon ska jag trotsa sjukan (heh) o följa me mamma till hansa city. men fan för mig om jag blir sjukare för de, nääääädå
aja, puss gonatt , hörs imon antar jag!
söt. osminkad, om ni ville veta ;) nu vet ni

punkt 16

- En bild som är över ett år gammal


still sick

Förkylningen är bättre men hostar nu ist.... asså ååååhhh blir galen på de :@ isabell är också sjuk (eftersom jag har smittat henne haha) Så vi ska ha en lugn fredagskväll tsm! ♥ Suger att de e så bra väder nu när jag ändå inte klarar att va ute i solen mer än en timma bara för att ja e sjuk :( suger suger suger. På söndag åker jag iaf till skåne ett par dar, FÖR GUTT. hoppas på stråålande väder, PUSSSSS

yeah, I'm smiling

Hej alla söta!
Sitter och väntar på att Lollo ska komma hit. Vi ska mysa framför Big Brother, najs. Har faktiskt pluggat idag, inte bäst men ganska bra hehe.

länge sen - torsdag

Sry för dålig uppdatering, var ju ett tag sen sist haha. Iaf så har jag vatt sjuk hela veckan, har haft feber och varit megaförkyld -.- idag måsr jag bättre, har ingen feber men e fortf ganska förkyld. Har inga spec planer för idag, måste iaf plugga!!! =( hörs senare (jaa jag ska försöka blogga idag osen i fortsättningen)
För övrigt är jag ledig ända tills på torsdag nästa vecka :D vi har typ ett litet "lov" med massa röda dagar osen tisdag o onsdag e jag ledig för ska på min kusins student i skååååne
byebye
RSS 2.0