Klippning på g

Emma klipper mitt hår just nu, en bra bit ska bort!! Visar resultat senare :)

Freeeeeedag!!!!

Berättar om rugbyn osv imon eller ngt har inte tid nu :)

Är påväg till smedby för lite tjejkväll med Emma o Bella, fint <3
Hörs imon!

Kul me snö förresten..........

Rugby 2012

IKV SMÄLLER DET!! IKV ÄR DET RUGBYMATCH, KAGG VS STAGG/JENNY. Är suuuupertaggad ska bli så jäkla kul!!!!!!!!!!!
 
Och efter det så är de fest som gäller :D inte helt 100 på att jag ska gå än för e galet trött efter bara ett par få timmars sömn inatt.. + att jag kan ju knappt gå på foten, men vi får seee
 
LÄNGTAR IALLAFALLLLLLLLLLL
är förresten på KAGGs sida, såklart ;)
 
 
 

@ skolan

Sitter i skolan nu och tänkte uppdatera er lite!
Var ju som sagt i skolan igår till ca 21, stog upp verkligen hela dagen så hade riktigt ont i fötterna.. Och har fortf ont i högerfoten, typ ngn bula så kan inte stödja på den mer än på tårna..
Iaf, det var faktiskt trevligt igår. Många glada, pysselsugna människor :)) Träffade även Louise från jobbet vilket var väldigt trevligt!! 
 
har tyvärr inga bilder från igår, bara en ända. På vårt luciatåg :P 
 

Tröttttt

Gaaalet trött , bloggar imon

28/11

Godmorgon!
Ligger fortf i sängen för har sovmorgon till 12.15 idag :) men sen ska jag vara kvar i skolan ända till kl 22 typ ikv.. För de är ngn Julgrej på skolan, blir väl trevligt!
Nu ska jag gå upp och fixa i ordning mig, ha en bra dag! :*


Har börjat spela Ruzzle igen lite smått, äger!!

Emma Jangestig: Arboga-mamman

Föreläsningen igår.. Är lite besviken faktiskt för att hade förväntat mig en väldigt gripande historia och e känslosam kväll, men sättet hon berättade på fick de att låta så enkelt och inte alls sådär hemskt.
Emma Jangestig verkar vara en väldigt stark person och de beundrar jag. Men hon hanterar svåra situationer så himla annorlunda, men, alla sörjer ju på sitt sätt.

Tisdag

Prc slutat skolan, älskar tisdagar asså!
Ska hem o sova en sväng nu för blev inte så mkt sömn inatt.. Ikv ska jag ut o äta med Bella, hennes mamma + två av hennes arbetskamrater. Ska bli himla trevligt!! Sen ska vi på den där föreläsningen som jag berättat om, Arboga-mamman, ska bli intressant. Hörs senare :*

Sötmamma

New shoes

Köpte en liten julklapp till mig själv ;) höhö
Skitsnygga skor men blev inte så bra bilderr

Julklappsshopping!

Är med mamma o handlar julklappar, just nu befinner vi oss på Ikea o ska prc käka lite. Är snart klar me de flesta av mina klappar, så skönt!

Senare ska jag träffa Frida o Linnea :)
Puss hörs

Lördag

Har vart me Lisafisa idag och nu myser jag me mammsen i soffan och försöker ge "Så mycket bättre" en chans haha.
Har storhandlat på maxi idag = vuxenpoäng :))))

Bilden: pippitröja som momo har gjort

:@:@:@:@

Fyfaaaaaaan va sur jag eeeee hur fan kan Malcolm åka ut ist för BennyBAJSkorven!?!?!?!

:((((((
Ser inte folk hur snygg o bra Malcolm är???

Julkalendern 2012

Vet ni??? Årets julkalender kommer vara en uppföljare på Greveholm!!! Åå jag som älskar Greveholm, kommer alltså flytta in en ny familj och så blir de ett nytt mysterie på Greveholm! Så himla mysigt. Ska lätt se varenda avsnitt. Mysiga morgnar ska de bli med start 1 december!!! =D

Fredag

Om typ en timma kommer mamma och hämtar mig för ska sova där inatt, kolla xfactor o bara mysa. Mår bättre idag men är fortf hängig o äcklig i halsen.. Så vila hela helgen, eller aa iaf inte festa! Hörs

Orkar inte blogga så här kmr instagram

Sjuk sjuk sjuk

Har prc sjukanmält mig o nu ska jag somna om. Måste vänta till panodilen verkar bara.. Så jävla sugit att man måste sjukanmäla sig varje dag, jag menar gå upp tidigt när man e sjuk är dödsjobbigt :( okej nu ska jag sluta gnälla, får se när vi hörs

:@

Ligger i sängen o huvudet dunkar o ngn jävla granne har äckligaste basen, tror huvudet lossnar snart asså

Skype

Har prc skypat med Mattias, Jessica o lilla Nora <3333 världens finaste är hon

-

Ligger nerbäddad i sängen me feber nu, inte så mkt dock så kanske e pigg tills imon! :) ska iaf glo oth ett par timmar sen SOVA <33

Promenaddags

Bilden är tagen i spegeln på mitt sminkbord, så nu fick ni se de också ;)

TIPS på nyttigt mellanmål

Keso, tärnade äpplen + kanel. MUMS och nyttigt.
Man ser inte keson på bilden men den ligger under äpplena ;))

måndagar ♥

åå måndagar är så sköna denna terminen. NJUTER. Ska strax ut på en promenad, eller joggingtur? njaae, har svinont i halsen :(( så blir nog bara en promenad. Hade typ feber igårkväll men inte idag. Men ska jag blir sjuk så får de fan bli denna veckan och INTE NÄSTA FÖR DÅ HAR JAG INTE TID!!!
 
gammal bild, shittt va mörkt hår. Fast de e egentligen mörkbrunt INTE svart som de ser ut som på bilden.. De var prc när jag hade gått från blond till brunett alltså i september förra året. 

Ansiktsmask

Hahahaha

looking forward..

Här kommer ngra saker som jag verkligen ser fram emot. Slutet av 2012 och början av 2013.
 
 
Föreläsning i Kalmarsalen 27/11 2012
Ska på föreläsning tillsammans med Isabell, hennes mamma Gunilla och Gunillas arbetskamrat Jenny. Ska bli himla trevligt!! Det är en kvinna som håller i denhär föreläsningen då hon berättar om en hemsk upplevelse i hennes liv. Ni kankse minns när de var på nyheterna.. henner barn blir mördade av en annan kvinna som hade vart tsm eller typ dejtat hennes man tidigare. Tror de var något sånt, ska iaf bli väldigt intressant!
Här är kvinnan som föreläser, Emma Jangestig. 



Julafton 2012
Så himla mysigt ska de bli med alla samlade. Mattias, Jessica och Nora kommer även, bestämdes idag, såååå fint. Och så kommer Sofie hem och mormor ♥♥ bara nenne som saknas :( Jag älskar jultraditioner, julmat, tomtegröt, julklappar, julklappar i strumpan på morgonen, kalle anka. 




RUGBY 29/11 2012
Den stora Rugbyn som spelas varje år mellan Kagg och Stagg/Jenny. Var på matchen för två år sen då jag gick första året på gymnasiet. För er nyare läsare så kan jag ju säga att jag gick på Kagg då, gick teknikprogrammet på kagg i en termin innan jag bytte till JB och hoppade direkt in i min nuvarande klass efter jullovet. 
Tillbaka till ämnet så är det ett måste för mig att gå i år, de är ju ändå mitt sista år på gymnasiet och rugbymatchen är så himla KUUUL!!





 

Egypten 31/12 2012
Som jag berättat tidigare så åker ju pappa och jag till Egypten. Sooola, bada, snorkla. mmm va UNDERBART. Och så får jag träffa min älskade Nenne




"Konsert" på Sandra 2013
Ison & Fille + Petter kommer till Sandra här i Kalmar och uppträder. Ska bli heelnajs att gå på!! Dansa, festa, sjunga tsm me min bästis Bella, och kanske några andra. 

söndag 18 november

Sov som sagt med Bella inatt hemma hos mamma, bra kväll igår.
Sitter o läser lite körkortsteori nu, kuul som de är. Ska äta nu och senare ikv blir de som vanligt på söndagarna, SOLSIDAN och BECK 
kmr förmodligen även upp ett inlägg senare om saker jag ser fram emot!! Så glöm inte att kolla in här sen ;)

Quizkampen

Många av er spelar säkert quizkampen, även jag. Igår fick jag veta ngt som jag inte hade en aning om, hur jag nu kunnat missa de. Bandet Kent har innan hetat både "Jones & Giftet" och "Havsänglar". Visste ni de?

Underbara lördag

Ligger i sängen fortf, såå skönt. Idag ska jag inte göra mkt mer än att ta en promenad. Kanske plugga lite me då.. Sen ikv ska jag sova me Bella, blir asbra!

Gutt att Alexander åkte igår förresten!!

Uppdatering om xfactor

Gutt att höra Isak igen!!! Bara Alexander åker asså

Xfactor

Isak gav mig rysningar ikv, vilken röst!! Längtar tills Malcolm kmr, BÄST är han <3
Såååå nu har ni mina åsikter om xfactor
Awa är jäkligt bra också OCH J.E.M , hoppas på att Benny åker ut, eller Alexander.
Men Malcolm är favoriten

Slapp som en pannkaka (eller pangkaka som jag sa som liten)

Man kan ju undra om de är zanza eller jag som prc sprungit, hmm måste nog vart hon som inte legat inne heela dagen
Hahah

Ändrade planer

Blivit ändrade planer, så ikv spenderar jag ist min fredagskväll SJÄLV (eller me zanza då) i soffan framför xfactor. Ganska skönt ändå e trött, har prc vart ute o sprungit så lär ändå decka tidigt ikv :)
Hörs när vi hörs
Ha en bra fredag sötisar.
Bild: skoldagens arbete tsm me Bella

Freeeeeedag!!!

Bloggade ju aldrig mer igår, har inte spec mkt att skriva så :)
Nu är jag iaf i skolan, gör ett arbete som tröttar ut mig och går till 3.

Ikv ska jag ut till dalen för att mysa med Frida och Linnea :)))

Bilderna: zanza som älskar mig! Och Sofie o jag som skypar

@ skolan

Sitter i skolan och pluggar med Bella. Slutar snaaaart. Då ska jag hem till mammsen för att fixa hennes naglar och smink, hon ska på personalfest där dom ska vara utklädda, KUL. hörs senaree, kanske då :)
 
 

RESA BOKAD!

Nu är de spikat och klart, den 31 december åker pappa och jag till EGYPTEN!!! Ska bli heeeeeeelnaaaaajssssss dööör så glad jag ääääär 
Jennie är dessutom där (fast en bit bort från där vi kommer bo) men vi kmr ändå kunda träffa henne!!


hittade bara dåliga små bilder på vårt hotell, får se om ja orkar leta upp bättre vid ett annat tillfälle men just nu hinner jag inte. Hotellet ligger i Hurghada förresten 


 
 
 
 

EGO PICS

i väntan på mat...
pappa och jag har prc vart ute o gått så är huuuungrig
 

uups

sry för alla konstiga stavfel i förra inlägget HAHA. är inte van vid att sitta vid datorn och skriva så när jag väl gör de går de alldeles för fort så jag snubblar (??) över bokstäverna 

BRA DAG!

Måste börja med att skriva att bion igår va sjuuuuukt bra, älskade allt. åå vill verkligen ha en fortsättning.. Vill inte skriva mer ingående om själva filmen för tkr själv de e sjukt tråkigt om man ska se en film oså vet man vad som händer. Och så pallar jag inte skriva heller haha ;)

Idag i skolan har vi haft gymnasiemässa hela dagen så har bara suttit o gjort julkort, GILLA. Imon är de plugg i skolan som gäller 8-3. Det är awesome för hinner med massor!! shitttt e så glad idag så allt går megabraaa, är inte spec trött helle och har vart pigg hela dagen i skolan vilket e lite kosntigt me tanke på att jag inte va hemma förens 2 inatt. Men ikv ska jag iaf somna tidigt
 

-

Skriver imon mååste sova för att ens få 3 timmars sömn ÅÅ
Men sååå värt

Kolla inte fb!!

Faaan va sur ja blir, har sett typ fem pers skriva en sak som händer i twilight ikv, vafan e felet!? Fuuuuuuu

Inte många timmar kvaaaar nu

Är superdupertaggad!!!!!!
Har dock fått reda på en grej som händer i filmen ikv.. Störda folk på fb som skrivit ut de :((( tänker inte skriva de här ifall ngn läser som ska se den ikv, SÅ SNÄLL JAG ÄR

Twilight premiär!!!

Imon vid den här tiden sitter jag i biosalongen med älskade Lisa och kollar på premiären av Twilight breaking dawn part 2! Så jäääkla AWESOME
Och innan det har vi även sett part 1, vi kör på en dubbelbio och de ska bli heeelnajs är så taggad!!!

suck

Shit blir SÅÅ trött på människor som säger att folk gör fel hit o dit så gör man EXAKT samma fel själv, herregud väx upp.


Nu ska jag iaf cykla hem till mammsen för att äta med henne osv <3

-

Fake is the new trend and everyone seems to be in style

Punkt 7

7: En låt som betyder mycket.

Punkt 6

6: Dagens outfit.

Toplack

Bästa toplacket!! Testade de för första gången hemma hos Lisa igår och de va verkligen awesome! Torkar skitfort och naglarna blir väldigt glansiga. Måste köpa de, kostar ca 129kr VÄRT
"Seche Vite"

Mina rosa avklippta ( :(( ) naglar blev verkligen mkt finare med detta toplacket över

Farsdag

Har spenderat hela söndagen med pappa, hans dag idag ju! Som jag skrev innan så har vi vart hos ngra bekanta. Har lagt golv, ätit jättegod mat och efterrätt och jag har promenerat med deras fiiina hund Alma. Nu är de snart solsidan som gäller, såklart ;) o senare BECK

Söndag

Vaknade hos Lisa imorse, vi gick upp tidigt för att jag ska iväg, är på Öland nu påväg till ngra av pappas bekanta. Hörs senaree

Heldag med min Lisa!

Myser me Lisa. Idag har vi vatt ute o gått och lagat mat, prc avnjutit jääätte god mat och nu ska vi kolla alla de 3 första twilight-filmerna!!

Mys

Beställde två fina skal, visar kanske senare!
Nu blir de tacos framför xfactor

billiga iphoneskal

Bella visade mig väärsta sidan med billiga iphoneskal!!! vissa kostar bara 20kr, har gått igenom 11 sidor av typ 50, är redan över 300kr SÅÅ många fina finns de :(( och snart måste jag välja ut mina favoriter :( hahah men GUTTTTT

Va hände me veckan??

Redan fredag och helg, har gått såå fort. Men måste ju älska JB lite idag, skulle slutat 3 men fick gå hem innan 11! :DD
Blev typ klar med hela hemtentan igår såå skööönt, tog lix hela dagen

Ikv ska jag mysa med pappa<3 har ju vatt ifrån han mkt nu:( höhö. Tacos och x-Factor ikv :))) hörs

Förresten så åker nenne till Egypten idag :(( hon kmr hem i januari igen = ingen nenne på julafton:(((((

Suuuuuuger

Att sitta i skolan helt lonely......

@ skolan

Sitter i skolan just nu. Ingen aaaning om när jag slutar idag, men säkert vid 3-tiden. Ska försöka få mycket gjort idag men är gaalet trött så får se hur de går. Kanske bloggar lite mer än vanligt iaf, men lovar inget :P
 
saknar att va blond..

Onsdag 7/11

Sitter nyduschad i soffan, framför TVn med datorn i knät. Ska snart lägga mig o glo oth! Är så TRÖTT , hur ja nu kan va de efter en veckas ledighet?? Aja vi hörs om ja bloggar senare :*

Kolla min mysiga "dräkt?" Från Dublin.

Halloween 2012

Skulle ju till palace egentligen men strulade me både förköp och förfest osen va jag himla hängig så skippade de!
Är stolt över mig sj som tjänade ihop ett par lappar på de ;)
Såhär skulle jag iaf sett ut

Bänkad framför TVn

Punkt 5

5: En bild som visar hur du mådde förut.
(Vet inte riktigt va som menas me denna, när är förut? Igår? Förra månaden? Förra året? Så ni får vara en bild på mig när jag är glad:))

Söndagsmys

Prc vatt ute i gått på stensö i MÖRKRET, aldrig mer igen!! Ikv ska jag mysa med pappa, solsidan och Beck <3
Sista dagen på lovet imon :( liite skönt ska de dock bli att komma in i vanliga rutiner igen.

RSS 2.0